Een prikspot kopen

Prikspots zijn bedoeld voor in de tuin, als sfeerverlichting vooral. Je verlicht een bepaald object zoals een vijfer, een beeld, een boom of een schuur. Door een object te verlichten vestig je de aandacht erop. Een prikspot kopen voor een unieke sfeer in je tuin.

Hoe werken prikspots?

Aan de onderkant is een puntig uiteinde dat je gemakkelijk overal de grond insteekt en de bovenkant is vaak zo gemaakt dat je het 360 graden kan draaien. Zo kan je dus de verlichting precies zo richten als je wilt. Je kan kiezen voor prikspots met vaste lampjes of met losse, vervangbare lampjes. Prikspots met vaste, ingebouwde lampjes geven meer licht, maar als de lampjes op zijn moet je een nieuwe prikspot aanschaffen. In het andere geval kan je de lampjes vervangen door nieuwe.

Koop prikspots bij Lightexpert.nl

Dit is een webshop in LED lampen die ook genoeg keuze aan prikspots aanbiedt. LED heeft als voordeel natuurlijk dat het heel duurzaam is en daardoor goed voor het milieu en voor je portemonnee. Bij Lightexpert.nl hebben ze zelfs prikspots die op zonne-energie werken. Ook is het mogelijk om prikspots met bewegingssensoren te kopen.

Accessoires bij prikspots?

Prikspots verbind je met elkaar door middel van een IP68 kabelconnector. Ook is het aan te raden om tegelijk een netsnoer en – zo nodig – GU10 spots aan te schaffen. Met een IP68 kabel kan je simpel de prikspots koppelen. IP-waarde IP68 betekent dat deze kabel waterdicht is. GU10 LED is de LED spot van het eigen merk van Lightexpert.nl. Als je hier meer over wilt weten klik dan even hier.

Heb je vragen of wil je een goed advies?

Bel of mail dan met de klantenservice van Lightexpert.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op nummer 085-0471218 en per e-mail via het e-mailadres klantenservice@lightexpert.nl.