Inspiratie voor jouw bestrating

Wanneer je een nieuwe bestrating wilt gaan aanleggen heb je natuurlijk een ruime keuze, het is een moeilijk maar ook een belangrijke keuze. Wanneer je nieuwe bestrating gaat aanleggen kost het aardig wat geld en je kan er een lange tijd mee door. Hieronder vindt je een aantal soorten bestratingen die jou wat inspiratie kunnen bieden,

Betontegels

Met betontegels is bijna alles mogelijk, denk dan aan kleurvaste, getrommelde, strakke of juist slijtvaste betontegels. Betontegels zijn ge├»nspireerd op de natuur en bieden een praktische oplossing voor elk terras en elke oprit. 

Keramische terrastegels

 Als je op zoek bent naar een alternatief van een natuursteen dan is de keramische terrastegel echt iets voor jou. Keramische terrastegels kun je herkennen aan dat ze krasvast, kleurvast, maatvast en slijtvast zijn. De kwaliteit is hoog en de tegels geven een prachtige moderne uitstraling aan je tuin.

Natuursteen tuintegels

Wanneer je een zo natuurlijk mogelijke tuin wil hebben dan past de natuursteen perfect in jouw tuin. Je kunt deze steen nemen voor je terras, tuinpad, oprit of voor een andere toepassing. De natuursteen is erg van eenvoud, schoonheid en kracht.

Nieuw gebakken klinkers

Nieuw gebakken klinkers is een duurzame keuze, dit komt omdat ze kleurecht, kleurvast en waardevast zijn. De nieuw gebakken klinkers zijn meestal hard gebakken wat betekent dat de wateropname zeer gering is. Deze nieuw gebakken klinker kan dan ook zeker honderden jaren mee.

Aanschaffen van sierbestrating

Het aanschaffen van sierbestrating kun je tegenwoordig op veel verschillende plekken doen zoals Sierbetrating Haarlem  , je kunt er voor kiezen om je sierbestrating te kopen bij Bakker Buitenleven. Zo biedt bakker buitenleven kwalitatieve sierbestrating tegen een goede prijs.