Tip: zwembad overkapping!

zwembad overkappingEen zwembad, wat is het toch heerlijk om er een te hebben. In sommige landen kunnen mensen het hele jaar van hun zwembad genieten, helaas is dit in Nederland niet het geval, daarom ga ik het vandaag over zwembad overkapping hebben.

Afgelopen zomer besloten mijn man en ik om een zwembad aan te schaffen. Onze kinderen hadden het hier al heel lang over en het leek ons zelf eigenlijk ook wel erg gaaf. We besloten om een zwembad aan te schaffen en daar hebben we de hele zomer van genoten. Het zwembad ligt er echt prachtig bij en onze kinderen hebben de hele zomer vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd.

Dit scheelt een hoop!zwembad

De hele zomer genoten we dus van ons zwembad, helaas kwam daar na de zomer een eind aan. Het was simpelweg niet meer warm genoeg om het zwembad te gebruiken, het lag er alleen nog maar voor de sier. Een paar weken later hadden we het hier met goede vrienden van ons over. Zij hebben ook een zwembad en zij vertelde ons over zwembad overkapping.

overkappingZij vertelden ons dat ze hierdoor het hele jaar van hun zwembad konden genieten, er zat nu namelijk een dak op! Dit leek ons ook wel wat, daarom hebben we ze gevraagd waar de deze overkapping gekocht hadden. Ze vertelde ons toen over de website van Bodyfit. Nadat ze dit vertelde zijn we meteen naar de website toegegaan, we hebben de overkapping besteld, en inmiddels hebben de experts van dit bedrijf de overkapping al geplaatst!